Post by ovalwalimpart on Feb 6, 2022 10:56:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več denarja ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Zasnova ravni v Stra Chef 2 je neverjetna. Ko ste mislili, da ste našli vse, se vam igra vrne kot, bum! Tukaj je nova funkcija...zdaj lahko zaposlite dostavljalca...waddya mislite zdaj, kaj?
Po posodobitvah sploh ne morem vstopiti v igro.
Po posodobitvi te igre nisem mogel znova odpreti ali igrati. Poskušal sem znova namestiti, vendar se še vedno ne morem odpreti, zato sem se odločil, da popolnoma odstranim to igro.
V nekaj dneh je bilo zelo dolgo med igranjem chef mastera, zdaj pa enako v nakupovalni naglici, celo odstranite tudi iste rezultate, prosim, popravite, hvala
Ne morem posodobiti igre. Vedno izstopi samodejno. In tukaj v Playstore ni zavihka s posodobitvami.
Čudovita igra. Jogurte je skoraj nemogoče najti. Dobim jih samo na tovornjaku s hrano in jih je malo. Tudi čas gradnje je predolg, vendar obvladljiv.
Star Chef 2: Juego culinario Simulación lrop
To je zabavna igra, čeprav si želim, da bi bili časi kuhanja nekoliko hitrejši
Sovražim najnovejšo posodobitev, sistem vstopnic za kuharja, kjer moraš počakati 20 minut, da dopolnijo igro, je smeti in samo očiten poskus, da bi ljudi zapravili denar, je bil možnost uporabe dobrot veliko boljši.
Všeč mi je ... zelo dolgo sem igral zvezdnega kuharja in sem bil navdušen, da sem videl 2. Res je lepo, vendar je čas za hrano precej dolg in dobrote, ki jih dobite, če kupite hrano na tržnici, preprosto niso dovolj, da nadaljujem. Imajo dobro prodajo kovancev, gotovine in dobrot, vendar si tega ne morejo privoščiti vsi. Toda navzgor in navzgor ... je odličen čas za sproščujočo igro.
Ne morem nadaljevati, ker se igra hoče zmanjšati na točki, ko se moram srečati z drugim kuharjem, lahko prosim odpravite težavo, hvala
Zelo zanimivo mi je bilo všeč
Zelo dobra in zanimiva igra
V tej igri se dogaja waaaaay preveč. Zunaj sem.
To je odlična igra. Igral sem jo vsak dan, odkar sem jo prenesel. Ne daje dovolj kovancev za aparate. Ampak to je še vedno odlična igra.
Ni se naložil, ko sem ga naložil. Ko pa sem prejšnji teden posodobil, se je odprl brez težav.
Start Chef 2 skoraj ne obremenjuje moje naprave. Deluje dobro in gladko. Tudi vsebinsko ne razočara. Vsako sejo odkrivam nove stvari in stvari za početi.
Res mi je všeč igra, edini razlog za 3 zvezdice je, da traja zelo dolgo, da se večina stvari skuha in naročil sem sestavine in so jih odnesli zanje, vendar jih nisem dobil, kar se je zgodilo več kot nekajkrat, zato sem odstranil in znova namestil . Svojo oceno bom spremenil pozneje, če se napake ne bodo nadaljevale.
Kot navdušen oboževalec mobilnih iger moram reči, da je Star Chef 2 res uspel simulacijo graditelja. Pred kratkim sem začel igrati igro in moram reči, da sem navdušen, da deluje tako gladko. Izvrstne predmete na tretji ravni sem odklenil naenkrat.
Rad bi temu dal 5 zvezdic, ki si jih zasluži, vendar sem ga šel igrati in se ni mogel naložiti, zato sem rekel, poskusite odstraniti in znova namestiti, zdaj pa ne bo znova namestil. to igro prosim uredite hvala.
Všeč mi je igra, vendar v zadnjem času nisem mogel naložiti igre, ker nisem prepričan, kaj se dogaja, vendar prosim, popravite jo. Nekatera hrana se kuha večno, zaradi česar ni mogoče hitro zaslužiti denarja in posodobiti restavracijo
Igra je ok, vendar jo bom zbrisal. Plačam 12,99 USD/mesec in traja cel dan, da se moje zaloge napolnijo, da lahko kupim stvari v supermarketu. To je neverjetno. Igra bi bila dobra, če bi odpravili pogoste težave. Zdi se, kot da gre za zlorabo
To igro sem poskusil prvič in je lepo, všeč mi je
Crazy Police Car Stunt Games Strateške igre kej
Všeč mi je funkcija trgovine.Svojo posodo lahko dam v prodajo po lastni ceni, drugi pa si jo lahko ogledajo in kupijo (nasmeh)
Dobra igra, vendar ne vem, zakaj včasih, ko spravite pridelke, potrebujejo, da izginejo in se ne registrirajo v skladišču
Zaslon z dnevnimi opravili se ne zapre, ne morem ga zapustiti niti po ponovni namestitvi
Zabaval sem se, dokler ni dobesedno prenehalo nalagati tisto, kar je bilo potrebno. Poskušal odstraniti in vse. Zadržal je tisto neumno zeleno puščico in mi ni pustil napredovati.
Star Chef 2: Restaurant Game Simulyatorlar veq
Moram reči, da sem bil prijetno presenečen nad rubriko zgodovinskih in prehranskih dejstev, tako zanimivo!! Obožujem zabavna dejstva, zgodovinski kontekst in informacije o hranilni vrednosti so zame pravzaprav zelo koristen opomnik o tem, katera živila imajo katere glavne hranilne snovi. Nenehno preučujem te stvari, odkar imam naraven pristop k obnavljanju zdravja po raku kosti. Resnično vas cenim! Igra je precej zabavna, vendar moram reči, da sem res najbolj navdušen nad razdelkom o dejstvih!
Plačal sem za bistro paket in ne dobim nobenih ugodnosti! za kaj plačujem?
Ta igra je v redu, vendar ni to, kar sem pričakoval, ker so stvari tukaj previsoke, kot je stroj in parcele previsoke.
Ne bo šlo
Star Chef 2: Juego culinario Simulación lrop
Star Chef 2: Restaurant Game Simulyatorlar veq
To je dobra igra, grafika je dobra, vendar je vse tako drago. in traja veliko časa.
V redu je, vendar moram še naprej plačevati za postrežbo jedi. Torej bo tik pred izbrisom
Pravi, da moram posodobiti igro, vendar ne morem, ne daje mi možnosti za posodobitev, odstranil sem in znova namestil in pravi isto, kaj se dogaja z njo
Star Chef 2: Restaurant Game Симулятори njet
Zabavno, zelo zasvojenost, tako kot vse igre, MORATE POTROŠITI $.
Star chef 2 je moja najljubša aplikacija za kuhanje sim. Že odkar sem jo prenesel, sem tako navdušen nad njo, da zdaj ne razmišljam o nobeni drugi aplikaciji. Lol.
tako dolgočasno. poskušam, dokler ne pridem do stopnje 10, vendar je tako dolgočasno. prisilim te, da uporabiš denar za igranje, ker je denar v igri tako počasen. ni priporočljivo
Moje izkušnje z zvezdnim kuharjem 2 so bile do zdaj dobre. Uporabljam to aplikacijo zadnjih nekaj mesecev. Aplikacija ima res dobre funkcije za uživanje.
Neprekinjeno se prekine, čeprav je wifi zelo dober
Količina razmišljanja, ki so jo razvijalci namenili izdelavi te igre, je fenomenalna. Oblikovali so celo ločen igralni prostor za otroke v igri, saj vedo, da starši včasih potrebujejo čas s svojim partnerjem sami.
Zelo progresivno!! Ne le veliko žensk in raznolikih kuharjev, ampak tudi okolje igre prikazuje gejevsko plažo in gejevske družine na igrišču!
Star Chef 2 : jeu de cuisine Simulation wpw